Rol Yapma Oyunu Sword of the Necromancer: Revenant Duyuruldu

22.04.2022 11:52 Mehmet Tandoğan

 
 
Grimorio of Games, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için Sword of the Necromancer'ın devamı niteliğindeki 3D aksiyon RPG oyunu Sword of the Necromancer: Revenant'ı duyurdu. Bir çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Yeni oyun, eğlenceli bir Sword of the Necromancer deneyimi sunmak için geliştiriliyor. Bunun yanı sıra orijinal mekaniğini koruyor ve bu mekaniği daha geliştirilmiş bir şekilde oyunculara sunuyor. 
 
Sword of the Necromancer: Revenant, zindan tabanlı bölümleri olan üçüncü şahıs 3D aksiyon rol yapma oyunu. Bu oyunda düşmanlarınızı bir kez daha canlandıracak ve yanınızda savaşmalarını sağlayacaksınız.

Tamamen yenilenmiş bir savaş ve yoldaş sistemi ile kıtayı dolaşın, Kutsal Euda Şehri'ni eski ihtişamına kavuşturun ve dünyayı saran uğursuz tehdidi alt edin.

Eski zamanların unutulmuş kahramanları olan Revenant'ların güçlerini toplayın ve Necromancer'ı tamamen ortadan kaldırmak için küçük bir ölü ordusu yaratın.

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Marvel Rivals, Nintendo Switch 2 Konsoluna Gelebilir 35 Dk önce League of Legends GAMEON Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi 4. Haftası Tamamlandı! 16 Şubat Steam'de Virüslü Oyun Ortaya Çıktı! Format Şart 16 Şubat Corsair CEO'sundan GTA 6'nın PC Sürümü İçin Açıklama 16 Şubat NewGamePlus: Crysis 4'ten Kara Haber 16 Şubat
Forumdan Konular
DH'den Haberler